A murit cu un lemn infipt in gat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Râşca, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa duminică dimineaţa în jurul orei 02:00 după un accident ciudat.

Victima se deplasa cu ajutorul unui moped pe drumul naţional 15C pe raza comunei Fântâna Mare. Din motive rămase deocamdată necunoscute, tânărul nu a observat atelajul hipo încărcat cu lemne, condus de o persoană de 58 de ani din comuna Baia, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers.

Pentru că lemnele din faeton depăşeau lungimea atelajului care pe deasupra nu era semnalizat corespunzător, mopedistul s-a apropiat prea mult de căruţă unul dintre lemne înfingându-i-se în gât.

În urma accidentului tânărul a murit pe loc.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a fost descoperită o întreagă serie de neregului care au condus la producerea accidentului.

În primul rând conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie iar căruţaşul nu semnalizase atelajul corespunzător pentru că nu avea acte de provenienţă pentru lemnul ce-l transporta, faetonul nu era înregistrat iar pe deasupra mai avea si o alcoolemie în sânge de 0,7 mg/l.

Poliţiştii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere a celui vinovat.


Intră acum și în grupul de