Al doilea inec in 3 zile (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Canicula din ultimele zile precum şi perioadele călduroase ce vor urma îmbie pe toată lumea la răcoarea oferită de pădure şi de o apă curgătoare aflată prin apropiere.

De cele mai multe ori însă, o astfel de alegere se dovedeşte a fi, an de an, una cel puţin neinspirată dacă nu chiar tragică pentru multe familii din judeţul Suceava.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Ioana Istrati, în fiecare vară pompierii militari sunt chemaţi de nenumărate ori să vină în ajutorul persoanelor care se îneacă sau, mai rău, pentru a recupera din ghiarele apelor corpurile neînsufleţite a celor înghiţiţi de valuri.

Şi anul acesta, autorităţile se aşteaptă la un număr mare de situaţii nefericite chiar dacă permanent se fac atenţionări cu privire la locurile în care lumea alege să înoate.

Primul caz de înec din vara aceasta s-a înregistrat pe parcursul weekend-ului trecut când un tânăr de 29 de ani a fost scos mort din bazinul de colectare a apei nr 3 din localitatea Baia.

Cea de-a doua persoană care a fost înghiţită de ape este un tânăr de 22 de ani din Solca. Acesta a plecat să se scalde în râul Siret şi nu s-a mai întors. Corpul bărbatului este căutat de mai bine de două zile de peste 10 pompieri.


Intră acum și în grupul de