Contrabandiste depistate in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au depistat două contrabandiste de ţigări. Potrivit IJPF Suceava, luni, s-a prezentat în P.T.F. Siret pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca „Daewoo” , C. Adriana, în vârstă de 28 de ani, domiciliată în judeţul Suceava. În maşina acesteia s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşul roţii de rezervă şi sub scaunele din faţă, un număr de 280 pachete de ţigări, (50 pachete marca „Monte Carlo”, 50 pachete marca „Winston”, 50 pachete marca „Next” şi 130 pachete marca „Jing Ling), de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 1.120 lei, a fost reţinută în vederea confiscării, iar tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Şi în autoturismul Elenei U., în vârstă de 29 de ani, domiciliată în judeţul Suceava frontieriştii şi vameşii au găsit ţigări ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul autoturismului, în pereţii laterali, în aripi şi în roata de rezervă a autoturismului, un număr de 758 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 3.183 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Autoturismul marca „Volkswagen”, a fost indisponibilizat de către organele vamale până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de