Serviciile voluntare si cele private de pompieri, in competitie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cu sprijinul Primăriei Bosanci, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava a organizat etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Prin aceste concursuri se urmăreşte dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, precum şi dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Probele de concurs au fost ştafeta 4×100 m; pista de îndemânare şi viteză; dispozitivul de intervenţie.

La startul acestei competiţii s-au prezentat 12 echipaje din judeţ.
La Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, locul I a fost ocupat de S.V.S.U. al comunei Brodina, locul II a revenit S.V.S.U. al comunei Boroaia, pe locul III s-a clasat S.V.S.U. al comunei Cîrlibaba, locul IV a fost obţinut de S.V.S.U. al comunei Bosanci, locul V – S.V.S.U. al comunei Breaza, locul VI – S.V.S.U. al comunei Cacica.

La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, pe locul I s-a clasat S.P.S.U. al SC FORESTIND SA Falcău şi locul II – S.P.S.U. al SC OMNI MARKET SRL Suceava.

Câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi premii.
Echipajele clasate pe locul întâi s-au calificat la etapa interjudeţeană care va avea loc la Botoşani, în perioada 7-8 iulie 2010.


Intră acum și în grupul de