FOTO//Primarul Ion Lungu a participat la deschiderea noului an școlar la șase licee, șase școli gimnaziale și două grădinițe. El a cerut respectarea regulilor pentru limitarea răspândirii pandemiei și a încurajat cadrele didactice să se vaccineze


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat, luni, la deschiderea noului an școlar 2021-2022 la paisprezece unități de învățământ din municipiul Suceava, unități de învățământ la toate nivelurile didactice, preșcolar, gimnazial și liceal, din toate cartierele din oraș, respectiv:

– Colegiul Național „Petru Rareș”;

– Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”;

 – Şcoala Gimnazială Nr. 11 „Miron Costin”;

– Şcoala Gimnazială Nr. 4;

– Liceul Teoretic Filadelfia;

– Şcoala Gimnazială Nr. 3;

– Școala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod”;

 – Școala Gimnazială “Ion Creangă”;

– Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei”;

– Grădiniţa „Ţăndărică”;

– Liceul Natanael Suceava;

– Grădinița cu program normal Obcini;

– Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava;

– Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

La trei unități de învățământ au fost inaugurate obiective noi de investiții:  „Centru documentare și informare la Colegiul Național „Petru Rareș”, Grădinița nouă în Cartierul Burdujeni-sat și „Sală gimnastică” la Colegiul Național „Spiru Haret”.

„Am transmis mesajul și spijinul municipalității la toate unitățile de învățământ. De asemenea, am insistat pentru respectarea regulilor pentru limitarea răspândirii pandemiei, cu recomandarea purtării măștii de către elevi și profesori și cu încurajarea la vaccinare a cadrelor didactice”, a spus Lungu.

El a urat tuturor mult succes și multă sănătate în anul școlar care a început.


Intră acum și în grupul de