Liderul BNS Suceava nu este de acord cu demisia lui Dumitru Costin


Intră acum și în grupul de

„Nu cred că BNS are nevoie acum de o schimbare la vârf”, a declarat miercuri, preşedintele BNS Suceava, Iordănel Secrieru, făcând referire la decizia lui Dumitru Costin de a demisiona de la conducerea Blocului Naţional Sindical (BNS) pentru că protestele de marţi au fost un eşec, iar măsurile de austeritate nu au putut fi evitate.

Secrieru şi-a exprimat speranţa că Dumitru Costin va reveni la conducerea BNS şi crede că în cadrul Consiliului Naţional al BNS se va decide ca acesta să rămână preşedinte. Liderul BNS Suceava a mai arătat că decizia lui Costin a fost luată pe un fond de supărare privind lipsa de eficienţă a acţiunilor sindicale care nu au condus la respingerea pachetului de legi privind măsurile de austeritate. „Pe fond de supărare îl cred”, a spus Secrieru care consideră că în urma discuţiilor din Consiliul Naţional al BNS, Dumitru Costin îşi va relua mandatul depus.

Potrivit liderului BNS Suceava, este nevoie oricum de o analiză serioasă a cauzelor care au condus ca acţiunile sindicale să nu aibă forţa de a determina parlamentarii să nu voteze astfel încât să nu fie adoptate măsurile de austeritate.


Intră acum și în grupul de