Prima întâlnire de lucru între primarul Sucevei și noul primar al municipiului Cernăuți, Roman Kliciuk. Ion Lungu: Ne propunem să dinamizăm relațiile de colaborare dintre Municipiul Suceava și Municipiul Cernăuți


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a efectuat prima întâlnire de lucru cu noul primar al municipiului Cernăuți, Roman Kliciuk.

„Am avut plăcerea sa mă întâlnesc cu  noul Primar al Municipiului Cernăuți, domnul Roman Kliciuk, însoțit de doi specialiști în domeniile  investițiilor și relațiilor internaționale”, a informat astăzi, 15 septembrie, primarul Sucevei.

Ion Lungu a prezentat omologului ucrainean investițiile realizate cu fonduri europene în Suceava. Discuțiile s-au axat pe identificarea de proiecte comune transfrontaliere în domenii precum infrastructura de transport electric, apă-canalizare sau Zona Urbană Funcțională.

Primarul de Suceava a menționat că în cadrul discuțiilor s-a stabilit că, până la sfârșitul anului, o delegație din Cernăuți va întreprinde o vizită de lucru în municipiul Suceava.

„Cernăuți este primul oraș înfrățit cu municipiul nostru si ne dorim continuarea și dezvoltarea relației de parteneriat între cele două orașe. Ne propunem  să dinamizăm relațiile de colaborare dintre Municipiul Suceava si Municipiul Cernăuți”, a subliniat Lungu.


Intră acum și în grupul de