Acasă Actualitate Ion Lungu crede că Suceava va intra în „scenariul roșu” la începutul...

Ion Lungu crede că Suceava va intra în „scenariul roșu” la începutul lunii octombrie ceea ce va aduce din nou restricții: Nu se ajunge la carantină, dar așa cum merg lucrurile se ajunge la „scenariul roșu”.


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a apreciat, miercuri, că la începutul lunii octombrie municipiul Suceava va intra în „scenariul roșu” ceea ce va aduce restricții pentru locuitori.

„Din păcate, lucrurile nu merg într-o direcție bună. Sunt extrem de îngrijorat”, a spus Lungu care a adăugat că marți erau  246 de cazuri active și 1,53 rata de incidență.

Primarul de Suceava – Ion Lungu – susține o conferința de presa


Primarul de Suceava – Ion Lungu – susține o conferința de presa La sediul Primăriei

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 14 septembrie 2021

„Dacă mergem tot așa cu 20-30-40 de cazuri pe zi, la începutul lunii octombrie ne blocăm”, a mai spus primarul.

El a făcut apel sucevenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și să se vaccineze împotriva Covid-19 arătând că rata de vaccinare este scăzută în ciuda apelurilor repetate pe care le-a tot facut.

Ion Lungu a apreciat că dacă se ajunge din nou în scenariul roșu se vor aplica din nou rstrucții.

„Dacă mergem zilnic cu 20-30-40 de cazuri la începutul lunii octombrie intrăm în scenariul roșu. E simplu, e vorba de aritmetică. Scenariul roșu înseamnă învățământ online, restricții comerciale și de altele. Nu se ajunge la carantină, dar așa cum merg lucrurile, vrând-nevrând, se ajunge la scenariul roșu”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version