Acasă Actualitate ISJ Suceava: 14 elevi și 14 cadre didactice din județ au fost...

ISJ Suceava: 14 elevi și 14 cadre didactice din județ au fost confirmați cu COVID. Învățământul cu prezență fizică suspendat în 12 clase


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat, marți, că au fost confirmate încă 28 de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 în unități școlare din județul Suceava, din care 14 sunt elevi și 14 sunt cadre didactice.

Astfel, s-a confirmat boala la un un preșcolar de la Grădinița cu Program Prelungit ”Așchiuță” Suceava, la doi elevi de la învățământul primar: Școala Gimnazială Dănila, Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava și cinci  elevi de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială Dănila, Școala Gimnazială nr. 1 Suceava (2 elevi), Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret.



Totodată, șase  elevi de la învățământul liceal au fost confirmați cu Covid-19 de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc (2 elevi), Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava (2 elevi), Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni.

Din cei 14 angajați din învățământ confirmați cu Covid-19, sunt trei profesori pentru învățământ preșcolar de la GPN Poiana Stampei, GPN Slatina, GPN ”Luminița” Siret, patru profesori pentru învățământ primar: Școala Gimnazială Milișăuți, Școala Gimnazială ”Alexandru Lăpușneanu” Slatina, Școala Gimnazială Dornești, Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret, dar și cinci profesori de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți, Școala Gimnazială nr. 3 Baia, Școala Gimnazială Satu Mare, Școala Gimnazială Mitocu Dragomirnei, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

Alți doi profesori cu Covid-19 provind din  învățământul liceal de la  Liceul Tehnologic Special Bivolărie, Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni

În aceste condiții a fost suspendată activitatea cu prezență fizică  la 12 clase, respectiv la o grupă de la învățământul preșcolar de la GPP ”Așchiuță” Suceava, o clasă de la învățământul primar de la Școala Gimnazială Dănila, cinci clase de la învățământul gimnazială de la Școala Gimnazială Dănila, Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava (2 clase), Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Școala Gimnazială ”Petru Mușat” Siret și cinci clase de la învățământul liceal de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc (2 clase), Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version