Bataie ca-n filme intre doi barbati din Ilisesti


Intră acum și în grupul de

Doi oameni în toată firea din comuna Ilişeşti, judeţul Suceava, cu vârste de 44 şi 46 de ani au fost sâmbătă noapte protagoniştii unor scene desprinse parcă din filmele de acţiune.

O mare parte din evenimente au avut loc la locuinţa lui Nicolae V. care în jurul orelor 22:00 a primit vizita unui consătean. Nu a durat mult şi între cei doi a izbucnit un scandal de proporţii. Alertaţi vecinii au sunat de urgenţă la 112 în câteva minute un echipaj de poliţie prezentându-se la faţa locului.

Aici au găsit linişte după ce vizitatorul please în fugă. În urma declaraţiilor luate Nicolae V. le-a explicat poliţiştilor ca a avut un scandal cu vecinul din sat care aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a sărit la bătaie. După ce a primit mai multe lovituri gazda a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a lovit şi el pe musafir în zona pieptului.

După aproape 40 de minute de la scandal poliţiştii au fost solicitaţi din nou după ce persoana înjunghiată a fost descoperită de localnici într-un şanţ de pe marginea drumului judeţean 178D, într-o baltă de sânge.

Transportat cu ambulanţa la spital bărbatul de 46 de ani a fost internat cu mai multe plăgi înjunghiate şi secţiune arteră intercostală fiind necesară intervenţia chirurgicală.

Acum poliţiştii aşteaptă ca pacientul să se facă bine pentru a stabili cu exactitate cum au stat lucrurile şi cine este vinovat pentru a-l trage la răspundere.


Intră acum și în grupul de