Au dat spargerea vietii pentru a-si cumpara scutere


Intră acum și în grupul de

Patru minori din judeţul Suceava sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost identificaţi drept autorii unei spargeri de zile mari.

Poliţiştii au fost anunţaţi de producerea incidentului pe parcursul zilei de vineri de o persoană de 35 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ. Aceasta s-a plans organelor de ordine că pe parcursul a mai multor zile cât nu s-a aflat la domiciliu persoane necunoscute, având chei potrivite, au pătruns în locuinţa proprietate.

De aici hoţii au plecat cu 2.400 de euro, 300 de grame de bijuterii din aur şi mai multe obiecte electrocasnice. Valoarea totală a bunurilor îi fac invidioşi pe mulţi spărgători profesionişti: peste 50.000 de lei.

La puţin timp după sesizare autorii au fost identificaţi. Este vorba de trei minori de 17 ani din municipiul Suceava şi un băiat de 16 ani din Oraşul Salcea.

Cei patru au acţionat după un plan bine stabilit. Iniţial aceştia au reuşit să sustragă o cheie de la casă de la fiul victimei iar apoi când zona a fost liberă au acţionat. Doi dintre ei au intrat în locuinţă şi au furat tot ce era mai de preţ iar ceilalţi doi au stat de pază.

După ce s-au văzut cu prada în mână tinerii autori s-au şi pus pe treabă. Prima dată au vândut eletronicile şi bijuteriile, au împărţit banii şi şi-a cumpărat câte un scuter. Mai puţin unul dintre ei care a achiziţionat un autoturism model 1998.

Acum spărgătorii sunt cercetaţi de poliţişti iar bunurile cumpărate au fost confiscate.


Intră acum și în grupul de