Acasă Actualitate CJ Suceava primește suplimentar 68 de milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor...

CJ Suceava primește suplimentar 68 de milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor la patru drumuri județene modernizate prin PNDL


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava s-a întrunit, joi, în ședință extraordinară pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico-economici și a modifica valoarea cofinanțării asigurate de județul Suceava pentru patru drumuri județene care se modernizează în județ prin PNDL 2.

Astfel, s-au modificat indicatorii tehnico-economici  și s-a dispus asigurarea cofinanțării din bugetul județean pentru ”Modernizare DJ 172D, Teșna – Coșna, km 47+200-55+580 județul Suceava”, ”Modernizare DJ 174C, km 0+000 – 3+660, Panaci – Bilbor, județul Suceava”, ”Modernizare DJ 209A, Mălini – Slatina – Găinești, km 32+000 – 44+300, Județul Suceava” și ”Reabilitare DJ 209B, Văleni – Stânişoara – Iesle – lim. judeţ Neamţ, km 19+000-33+600, judeţul Suceava”.



Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Cristinel Crețu a explicat pentru New Bucovina că actualizările au fost făcute în baza noilor reglementări legale care permit autorității locale să solicite suplimentarea sumelor alocate de la bugetul de stat.

El a precizat că la toate cele patru proiecte de drumuri județene a crescut valoarea sumelor alocate de la bugetul de stat de la 121 de milioane de lei la 189 de milioane de lei.

„Este o creștere pentru cele patru proiecte cu 68 de milione de lei”, a spus vicepreședintele CJ Suceava care a menționat că pentru fiecare proiect în parte au fost actualizați indicatorii tehnico-economici.

Cristinel Crețu a menționat că urmează ca indicatorii tehnico-economici actualizați de CJ Suceava să fie aprobați și de ministerul de resort care va face ulterior alocările financiare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version