Primarul Ion Lungu revine: Și elevii cu reședința în municipiul Suceava vor beneficia de transport public local gratuit


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a propus un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care să se completeze hotărârea prin care elevii beneficiază de transport public gratuit în municipiul Suceava adăugând la elevii cu domiciliul în Suceava și pe cei cu reședința în municipiu.

Astfel, în ședința din 30 septembrie urmează să se discute această modificare ce presupune ca și elevii cu reședința în municipiul Suceava să beneficieze de transport public gratuit.

Potrivit propunerii, „elevii cu domiciliul sau reștedința în municipiul Suceava din învățământul preuniversitar acreditat /autorizat care studiază la unităț de învățământ din municipiul Suceava beneficiază de gratuitate la abonamentul lunar nominal integral general valabil pe toate liniile, pentru transportul public local de călători prin curse regulate, pe durata cursurilor școlare”.

Totdată vor beneficia de această facilitate și elevii și studenții orfani, elevii și studenții cu cerințe educaționale speciale, precum și cei pentru care s-a stabilit o măsură de protecție specială, sau tutelă.


Intră acum și în grupul de