A ars din propria neglijenta


Intră acum și în grupul de

O femeie de 55 de ani va petrece multe zile pe patul spitalului după ce a fost internată cu arsuri pe 24% din suprafaţa corpului. Pacienta a ajuns la principala unitate sanitară din judeţ din propria neglijenţă, după cum spune chiar ea.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 6:00.
Femeia, domiciliată în localitatea Sf. Ilie, s-a trezit, ca în fiecare dimineaţă cu gândul să facă o cafea. Când a ajuns în bucătărie, a declarat femeia, a simţit miros de gaze, însă nu a dat importanţă şi a încercat să aprindă aragazul.

Într-o clipă, punga de gaz formată s-a transformat într-o minge de foc ce a prins-o la mijloc pe femeie. Victima se poate considera o persoană foarte norocoasă având în vedere faptul că flăcările au fost de intensitate redusă şi de scurtă durată ceea ce nu a condus la o explozie a locuinţei.

Cu toate acestea, gospodina a fost internată în Spitalul Judeţean Suceava cu arsuri termice prin flacără pe 24% din suprafaţa corpului, cele mai afectate fiind membrele, faţa, picioarele şi abdomenul. Medicii spun că pacienta nu ridică probleme deosebite fiind vorba în mare parte de arsuri de gradul I şi II, dar va fi nevoită să petreacă multe zile în secţia de chirurgie plastică a unităţii medicale.


Intră acum și în grupul de