PSD Suceava preconizeaza concedieri masive in sistemul bugetar (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Declaraţiile guvernanţilor privind măsurile de austeritate pe care intenţionează să le adopte sunt contradictorii, a apreciat miercuri preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care susţine că aceştia încearcă să amâne să anunţe public că vor proceda la concedieri masive în sectorul bugetar.

„Vor urma concedieri în masă în sectorul bugetar”, a spus Donţu care a subliniat că reducerile salariale şi ale pensiilor sunt „măsuri suplimentare şi nu măsuri alternative”.
Preşedintele executiv al PSD Suceava a mai declarat că potrivit informaţiilor deţinute de PSD, guvernanţii intenţionează ca până cel târziu în luna martie 2011 să adopte măsuri de creştere a cotei unice de impozitare şi a taxei pe valoarea adăugată.

Donţu a cerut Guvernului ca în aceste condiţii să-şi reconsidere decizia de eliminare a subvenţiilor la preţul gigacaloriei. „Nu se poate ca peste măsurile de austeritate, a concedierilor în masă şi a creşterii taxelor şi impozitelor să mai anulezi subvenţia la încălzire. Este prea mult”, a spus Donţu.


Intră acum și în grupul de