Mort de beat, un bucurestean a rupt un stalp de iluminat


Intră acum și în grupul de

Un bucureştean aflat aproape în comă alcoolică s-a izbit cu maşina într-un stâlp de iluminat şi l-a rupt. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 11.15, Poliţia oraşului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Plopeni, oraş Salcea, pe D.N. 29 s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

La faţa locului, pe D.N. 29 poliţiştii au găsit un autoturism izbit într-un stâlp de iluminat public de pe marginea părţii carosabile, fiind identificat şi conducătorul auto, S. Sorin de 42 ani, din municipiul Bucureşti. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a luat legătura cu reprezentanţii S.C. E-ON S.A. care s-au deplasat la faţa locului, au analizat situaţia, urmând ca la 24.06.a.c. să intervină pentru schimbarea stâlpului avariat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie alcoolică în sânge de peste limita legală şi distrugere din culpă, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de