Primarul Bogdan Loghin după protestul din Rădăuți: S-a încercat forțarea nervilor autorităților polițienești, tocmai pentru a se isca violențe stradale și acte de huliganism


Intră acum și în grupul de

Primarului municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a apreciat că la protestul de sâmbătă seara din municipiu s-a încercat, nereușit, forțarea nervilor autorităților polițienești, tocmai pentru a se isca violențe stradale și acte de huliganism.

„ Nu am văzut nici bun simț și nici respect”, spune primarul.

„Înțeleg orice formă de protest, atât timp cât acesta din urmă respectă normele legale și nu în ultimul rând bunul simț și respectul pentru comunitate !”, a spus primarul.

El a arătat că nu a văzut nici bun simț și nici respect, fără să se refere la el și familia sa, la copiii lui care la orele 21:00 din noapte s-au trezit plângând și speriați de vociferările celor care s-au adunat în fața casei primarului, nehotărâți ce să scandeze, dar prezenți acolo pentru că trebuiau să bifeze și casa primarului.

Primarul s-a arătat indignat că protestul a fost față de cadrele medicale care au fost nevoite să asiste la un recital grotesc în momentul când grupul de ‘revoltați’ s-a postat în fața Spitalului Vechi, numindu-i criminali pe cei care de îndată doi ani se dedică trup și suflet nouă, comunității rădăuțene, în cea mai cumplită perioadă pe care o trăim !

„Este impardonabil ca în momentul când ambulanțele trebuiau să intre cu bolnavi în stare critică în curtea Spitalului, să fie huiduite și hulite în halul ăsta ! Nu, nu așa se protestează ! ” a apreciat primarul.

El a mai spus că a fost toată noaptea alături de autoritățile care au gestionat derularea protestului pentru că informațiile care veneau din teren au semnalat tentative de huliganism care știu că nu caracterizează cetățenii comunității rădăuțene.

„Pe această cale vin cu un mesaj foarte important față de oamenii de bună credință din comunitate : nu vă lăsați păcăliți de acțiuni desfășurate în afara legii, pe fondul emoțional al disensiunilor sociale pe care din păcate le trăim ! S-a încercat ( nereușit ) forțarea nervilor autorităților polițienești, tocmai pentru a se isca violențe stradale și acte de huliganism. Mulțumesc pe această cale Poliției de Stat, Poliției Locale și Jandarmeriei Rădăuți care au gestionat situația cu înțelepciune și tact.Cu toții ne dorim să traversăm perioada asta critică, dar episoade ca cele de noaptea trecută nu ne vor ajuta deloc, ba din contră !”, a concluzionat Bogdan Loghin.


Intră acum și în grupul de