Acasă Actualitate Lucian Harșovschi anunță sens giratoriu nou pe strada Mitropoliei, la Uzină și...

Lucian Harșovschi anunță sens giratoriu nou pe strada Mitropoliei, la Uzină și reabilitarea trotuarului pe strada Brădetului


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a informat joi, 7 octombrie, că în municipiul Suceava a apărut un nou sens giratoriu.

„Pe str. Mitropoliei, la intersecția cu str. Parcului și str. Brădetului, s-au modificat regulile de circulație și s-a amenajat un nou sens giratoriu, ce va facilita circulația către și dinspre oraș”, a declarat Harșovschi.



Sensul giratoriu a fost amenajat din elemente de construcție ușoare (balize New Jersey). S-a optat pentru această variantă pentru ca „în funcție de evaluarea făcută de către specialiști, să vedem dacă trebuie aduse noi modificări”, a spus viceprimarul.

Harșovschi a mai anunțat că autoritățile planifică să reabiliteze și să extindă extinde trotuarul până la limita cu Ipotești, pe str. Brădetului.

„Către toți participanții la trafic, revin cu rugămintea de a fi atenți și de a respecta noile reguli de circulație implementate în tot orașul, pentru siguranța și fluidizarea traficului”, a subliniat viceprimarul.

Reamintim că intenția de a amenaja sensul giratoriu a fost anunțată de primarul Ion Lungu, în cadrul unei conferințe săptămânale din luna mai.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version