Ucisa pentru ca a fost surprinsa facand sex cu cainele din batatura

Şi-a surprins concubina în timp ce avea relaţii sexuale nefireşti cu câinele pe care îl aveau în gospodărie şi a ucis-o, din gelozie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte, instituţia a dispus trimiterea în judecată a lui CHITIC ŞTEFAN GABRIEL, în vârstă de 33 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Potrivit rechizitoriului, la data de 25.05.2010, în jurul orelor 14,30, pe fondul unei stări de gelozie şi a unui conflict spontan avut cu concubina sa minoră, Rotariu Andreea Roxana, a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, secţionându-i gâtul cu ajutorul unui cuţit de bucătărie, act ce a dus la deces.

„Inculpatul a întreţinut relaţii de concubinaj cu minora Rotariu Andreea Roxana din anul 2007, când s-au stabilit pe raza satului Cotu Băii din comuna Fântâna Mare din Suceava. Acesta lucra ca zilier la diferite persoane din localitate, în timp ce victima nu presta nici un fel de activitate. În data de 25.05.2010, în jurul orelor 14,30, inculpatul s-a întors de la muncă la domiciliu unde a găsit-o pe concubina sa întreţinând relaţii sexuale nefireşti cu câinele pe care îl aveau în gospodărie. Orbit de gelozie inculpatul a lovit-o pe victimă cu pumnul în zona feţei, după care, cu ajutorul unui cuţit pe care l-a luat de pe plita sobei, a înjunghiat-o la nivelul gâtului”, precizează Luminiţa Leonte.

La scurt timp după comiterea faptei Chitic Ştefan Gabriel s-a deplasat la Postul de Poliţie şi s-a autodenunţat.

„Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava din data de 25.05.2010 s-a dispus reţinerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar Tribunalul Suceava a dispus la data de 26.05.2010 luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, măsură prelungită până la data de 22.07.2010. Inculpatul a avut o atitudine corectă, de recunoaştere şi regret a faptei comise”, menţionează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava subliniind că, pentru fapta comisă ucigaşul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.