Apele au scos la suprafata corpul femeii din Todiresti, inecata acum doua zile


Intră acum și în grupul de

După aproape două zile de căutări continue, corpul neînsufleţit al unei femei din localitatea Todireşti a fost scos la suprafaţă de ape.

Domnica Seserman de 56 de ani s-a înecat în apele râului Soloneţ sâmbătă seară când a plecat să aducă vitele de pe islaz. Pentru a scurta drumul a încercat să traverseze râul prin apă, dar a fost luată de valurile puternice.

Căutările au fost demarate imediat de nu mai puţin de patru echipe de pompieri, jandarmi şi voluntari. Garda de intervenţie Solca, Detaşamentul Suceava, Detaşamentul Rădăuţi şi Garda de intervenţie Siret, cu 4 autospeciale şi 4 bărci pneumatice, precum şi un număr de 18 jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean au scormonit apele râului Soloneţ şi Suceava precum şi împrejurimile acestuia. În sprijin au venit şi voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Todireşti, dar eforturile au fost în zadar, femeia nefiind de găsit.

După două zile, corpul neînsufleţit al femeii a fost scos de ape tocmai pe raza localităţii Părhăuţi.

Femeia din Todireşti este a doua persoană luată de ape pe raza judeţului Suceava de la începutul inundaţiilor, primul caz de înec fiind înregistrat pe raza localităţii Vatra Moldoviţei când un bărbat de 43 de ani a fost luat de curenţii puternici ai râului Moldova.

Şi acesta a fost găsit abia după o zi tocmai pe raza localităţii Frasin.


Intră acum și în grupul de