Acasă Actualitate Urmărire în trafic în zona Frătăuţii Noi: Polițiștii de frontieră au tras...

Urmărire în trafic în zona Frătăuţii Noi: Polițiștii de frontieră au tras focuri de armă și au folosit dispozitivul anti-pneu, însă contrabandistul a reușit să fugă abandonând mașina și țigările în valoare de peste 200.000 lei // VIDEO


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au fost nevoiți să urmărească în trafic și să folosească armamentul din dotare pentru a prinde un contrabandist. Persoana a reușit să fugă, însă a abandonat autoturismul de teren și o cantitate mare de țigări.

Cazul a avut loc mați, 12 octombrie, a informat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan.



Astfel, în jurul orei 05:50, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, un autoturism de teren înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa în mare viteză dinspre frontiera de stat spre localitatea Frătăuţii Noi.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru oprirea mașinii, efectuând somaţiile legale, însă șoferul nu s-a supus continuându-și deplasarea în viteză. Din acest motiv, poliţiştii de frontieră au executat 12 focuri de armă în  plan vertical şi spre pneurile autoturismului, folosind totodată şi dispozitivul anti-pneu.

Șoferul nu s-a oprit și a reușit să fugă. La scurt timp, maşina a fost găsită abandonată  pe  un drum agricol de la marginea localităţii Frătăuţii Noi.

În mașină au fost descoperite colete cu 17.498 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare totală de 204.727  lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version