Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi atenționează din nou că cei care parchează în zonele marcate de la punctele de colectare a deșeurilor riscă amenzi și ridicarea mașinii


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a atenționat din nou șoferii care parchează în zonele marcate de la punctele de colectare a deșeurilor că riscă să fie amendați și să li se ridice mașina pentru că împiedică efectuarea unui serviciu public, respectiv ridicarea deșeurilor.

„Cu toții ne dorim un oraș curat, cetățeni și administrație deopotrivă, de aceea este imperios necesar ca deșeurile să fie ridicate de către operatorul de salubrizare”, a spus viceprimarul.

El a subliniat că acest lucru se poate realiza dacă nu sunt blocaje la punctele de colectare, motiv pentru care acum se refac toate marcajele hașurate cu galben din fața punctelor de colectare din municipiul Suceava.

„Revin cu rugămintea de a nu parca pe marcajele respective în intervalele orare menționate pe plăcuțele adiționale. În caz contrar, există riscul ca mașinile să fie ridicate, iar conducătorul auto să fie sancționat cu o amendă cuprinsă între 200 – 4000 lei”, a menționat viceprimarul.

Lucian Harșovschi a menționat că regulile trebuie respectate, precizând că acțiunile de ridicare a mașinilor parcate necorespunzător vor continua.


Intră acum și în grupul de