De la inundatii pompierii au alergat sa stinga incendii


Intră acum și în grupul de

Nu doar inundaţiile s-au abătut asupra sucevenilor ci şi incendiile. Pompierii suceveni au intervenit vineri, la stingerea a două incendii. Astfel, la ora 19.56, Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o gospodărie în satul Deia, comuna Frumosu, aparţinând lui N. Vasile. Imediat, au plecat spre locul incendiului un număr de 13 pompieri militari cu două autospeciale de stins incendii, unde au constat că ardea acoperişul adăpostului de animal pe o suprafaţă de 12 mp cu pericol de propagare la casa de locuit.

Au ars acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 12 mp şi 0,800 tone de furaje, militarii salvând casa.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al ţigării.

Tot Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc a intervenit la un alt incendiu, anunţat la ora 20:10.Împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta au acţionat la localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie ce aparţinea lui O. Petre din comuna Pojorâta.
La faţa locului s-a deplasat un ofiţer şi 14 subofiţeri, cu două autospeciale de stins incendii de la Detaşamentul Câmpulung şi 5 voluntari cu o motopompă de la SVSU Pojorâta.

Pompierii au constat ca ardea garajul împreună cu autoturismul Dacia 1310, dar şi anexa, existând pericolul de extindere la casa de locuit.
Focul a izbucnit ce mai probabil de la un scurtcircuit de la un conductor electric defect.
Au ars garajul şi anexele pe o suprafaţă de 80mp şi un autoturism Dacia în proporţie de 90%.


Intră acum și în grupul de