Gospodarie lovita de trasnet la Ciprian Porumbescu


Intră acum și în grupul de

Pagube însemnate s-au înregistrat sâmbătă, după ce un trăsnet a lovit o gospodărie. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la ora 14:23, Detaşamentul de pompieri Suceava a fost anunţat despre faptul că un incendiu a izbucnit la gospodăria Virginiei B., din comuna Ciprian Porumbescu. La faţa locului au plecat imediat 1 ofiţer şi 17 subofiţeri de la Detaşamentele Suceava şi Fălticeni, împreună cu 3 autospeciale de stins incendii. În sprijin au venit şi 8 voluntari cu o autospecială şi o motopompă de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciprian Porumbescu.

La sosirea echipajelor de pompieri militari ardeau adăpostul de animal corp comun cu şura, construite din lemn şi acoperite cu azbociment pe o suprafaţă de 60 mp, un autoturism VW, precum şi furaje, existând pericolul de extindere la casa de locuit şi anexele învecinate.

Focul a distrus adăpostul de animale pe o suprafaţă de 60 mp, şura pe o suprafaţă de 30 mp, un autoturism VW în proporţie de 90%, 10 tone de fân, obiecte de mobilier, precum şi 1 mc de cherestea.

Din primele cercetări, cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un trăsnet.
Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele învecinate.


Intră acum și în grupul de