Se cauta un sofer fugar


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni din cadrul serviciului rutier se află în pline căutări după ce un şofer, rămas deocamdată necunoscut, care a provocat un accident în care au fost implicate trei autoturisme, a fugit de la faţa locului.

Incidentul a avut loc pe b-dul 1 Mai din municipiul reşedinţă de judeţ când o şoferiţă de 29 de ani din comuna Ipoteşti a fost tamponată frontal de un autoturism înmatriculat în Anglia, care a intrat pe sesnsul opus de mers. Mai mult după impact, autoturismul vinovat de producerea evenimentului a intrat în coliziune şi cu un al doilea autovehicul condus corespunzător de o persoană de sex masculin în vârstă de 22 de ani.

Din fericire nici o persoană implicată în accident nu a suferit răni grave care să necesite internarea sub supraveghere medicală.

Totuşi, autorul evenimentului nu a ţinut cont de acest lucru şi după ce a văzut nebunia pe care a provocat-o nu a ştiut decât să fugă de la faţa locului cât l-au ţinut piciorele poliţiştii nereuşind nici până la această dată să identifice şoferul cascador.

Rutierii suceveni sunt însă optimişti cu privire la găsirea acestuia în cel mai scurt timp mai ales după ce autoturismul înmatriculat în Marea Britanie a fost dus în curtea IPJ Suceava pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de