Incendiu in miez de noapte la Campulung Moldovenesc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma unui scurtcircuit electric, acoperişul unei case din Câmpulung Moldovenesc a luat foc la primele ore ale dimineţii de miercuri. Astfel, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat la ora 03.11, despre producerea unui incendiu în Câmpulung Moldovenesc, la o gospodărie de pe strada Şandru, aparţinând lui U. Vasile.

Un echipaj de pompieri de la Detaşamentul de pompieri Cîmpulung Moldovenesc format din 14 militari cu 3 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă s-a deplasat la locul intervenţiei pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Când aceştia au ajuns la faţa locului, ardea adăpostul de animale pe o suprafaţă de 130 mp, acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 160 de mp, existând pericolul de propagare la restul gospodăriei.

Flăcările au distrus adăpostul de animale în procent de 80%, acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 160 mp, două tone de plante furajere, bunuri de uz gospodăresc şi s-au degradat pereţii exteriori.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit ca urmare a unui scurtcircuit electric pornit de la un conductor defect.


Intră acum și în grupul de