Dupa inundatii, s-au apucat de furat


Intră acum și în grupul de

Trei persoane din localitatea Pătrăuţi sunt cercetate de poliţişti după ce au fost prinse în timp ce furau fier beton.

După viiturile ce au lovit judeţul în urmă cu două săptămâni, un bărbat şi-a luat cei doi fii, unul de 16 ani şi celălalt de 21, şi s-au apucat fără nici o grijă să taie fier-beton din gabioanele de pe marginea digurilor şi aşa distruse de creşterile debitului de apă.

După ce tăiau fierul îl depozitau în portbagajul autoturismului cu care veniseră. Cei trei au fost opriţi din activitate chiar de organele de ordine ale Postului de Poliţie Dărmăneşti care, în urma controlului autoturismului, au găsit deja tăiate 13 bare de fier beton striat de diferite dimensiuni şi cinci pânze din metal pentru tăiat.

Conform unui comunicat de presă remis de către IPJ Suceava, se pare că acţiunile ilegale pe cursurile de apă din judeţ nu erau străine autorilor furtului, lucru demonstrat şi prin faptul că în interiorul maşinii s-a găsit şi un băţ telescopic la care era ataşată o mulinetă şi un ecran din plasă monofilament folosite pentru braconaj.

Poliţiştii au deschis deja un dosar penal, iar autorii sunt urmăriţi în stare de libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de