Panica intr-o gospodarie din Basarabi


Intră acum și în grupul de

Doar intervenţia promptă a pompierilor a făcut posibilă salvarea casei de locuit a unei familii din comuna Preuteşti, sat Basarabi, după ce flăcările au înghiţit una dintre camerele locuinţei.

Fumul de la incendiu a fost văzut de gospodari duminică în jurul orei 10:00 când oamenii s-au întors de la biserică. Disperat, capul familiei a fugit să stingă flăcările şi să salveze bunurile din calea focului. Nu a fost cu putinţă însă, incendiul fiind prea puternic.

Chemaţi de urgenţă, pompierii Detaşamentului Fălticeni au ajuns la faţa locului cu două autospeciale, iar în sprijinul lor au venit cu o maşină de stingere şi voluntari ai Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă Preuteşti.

După aproape o oră de luptă cu flăcările, aceştia au reuşit să stingă incendiul fără ca acesta să se propage şi la celelalte camere ale locuinţei sau la clădirile aflate în imediata apropiere a casei.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar focul a mistuit tot din dormitorul incendiat printre care şi un televizor şi două dulapuri, iar casa va trebui reparată. Din cercetările efectuate la faţa locului, pompierii au stabilit că flăcările au fost provocate de un scurtcircuit electric pornit de la un conductor electric neizolat corespunzător.


Intră acum și în grupul de