FOTO VIDEO // Grav accident la ieșire din Stroiești: Patru persoane rănite, dintre care una în stare de inconștiență. Două persoane rămân încarcerate


Intră acum și în grupul de

Actualizare 14:45

Persoana care se afla în stare de inconștiență și-a revenit, a informat Alin Găleată. Este vorba despre o tânără. Ea, o altă tânără și doi tineri sunt transportați la spital.

Știre inițială:

Șase persoane au fost implicate într-un grav accident rutier produs astăzi, 8 noiembrie, la ieșire din Stroiești spre Ilișești.

Foto: ISU Suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, ctp. Alin Găleată, au intrat în coliziune două autoturisme. Din cele șase persoane implicate, patru au fost rănite. Una dintre ele e în stare de inconștiență.

Toate patru provin din aceeași mașină. Două persoane au rămas încarcerate, una dintre ele fiind persoana în stare de inconștiență. Pompierii militari lucrează în aceste clipe pentru descarcerarea lor.

Celelalte două persoane au rămas blocate în autoturism și au fost ajutate să părăsească vehiculul avariat de către lucrătorii ISU Suceava.

Pompierii militari continuă intervenția cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanta SMURD, cu sprijinul a trei echipaje SAJ.


Intră acum și în grupul de