Angela Zarojanu a demisionat din funcția de consilier local al municipiului Suceava. Ea va conduce, interimar, activitatea Teatrului Municipal „Matei Vișniec”


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PNL Angela Zarojanu a anunțat, luni, după ședința Consiliului Local Suceava în cadrul căreia a fost numită manager interimar al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava că demisionează din funcția de ales local pentru a nu fi în incompatibilitate.

„Am răspuns unei alte provocari din viața profesională în administrație, și voi renunța la calitatea de consilier local al municipiului Suceava pentru a nu fi în stare de incompatibilitate”, a transmis Angela Zarojanu colegilor din Consiliul Local, dar și conducerii Primăriei Suceava.

Ea a menționat că părăsește Consiliul Local Suceava cu sentimentul datoriei îndeplinite și cu mulțumirea că proiecte importante se vor implementa în perioada următoare.

Angela Zarojanu îi asigură pe aceștia, dar și pe toți cetățenii municipiului Suceava că va rămâne conectată și în viitor la toate proiectele de dezvoltare ale  Sucevei și va menține colaborarea cu Consiliul Local,  Primăria Suceava și cu societatea civilă.

„În perioada imediat următoare, voi aduce în fața dumneavoastră cu multă responsabilitate, propunerile, cererile, proiectele care vor fi necesare pentru a se găsi cele mai bune soluții pentru drumul artistic în viitor al Teatrului Municipal „Matei  Vișniec”. Activitatea culturală, educativă, socială, de promovare a valorilor, rămâne constantă în programul meu”, a mai arătat Zarojanu.

Următorul supleant de pe lista de consilieri PNL Suceava este Bogdan George Păstrăv.


Intră acum și în grupul de