Gospodarie lovita de trasnet in comuna Iaslovat


Intră acum și în grupul de

Un trăsnet a lovit o gospodărie luni după amiază provocând un incendiu. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la ora 16:21, Garda de intervenţie Solca a fost anunţată despre izbucnirea unui incendiu la o locuinţă particulară din comuna Iaslovăţ, aparţinând lui P. Ştefan. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de pompieri format dintr-un ofiţer şi 12 subofiţeri cu două autospeciale pentru stins incendii. În sprijin au venit şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Iaslovăţ şi Arbore cu câte o autospecială şi 5 voluntari.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea adăpostul de animale şi depozitul de furaje, din lemn pe o suprafaţă de 110 mp, garajul pe o suprafaţă de 20 de mp, acoperişul casei de locuit din şindrilă pe o suprafaţă de 100 mp, existând pericolul de propagare la două locuinţe învecinate.

Au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 100 mp, adăpostul de animale şi depozitul de furaje pe o suprafaţă de 110 mp, garajul pe o suprafaţă de 20 mp, 10 tone de fân, 5 mc lemn de foc, 1 tonă de grâu, utilaje agricole, precum şi bunuri casnice.


Intră acum și în grupul de