Accident grav la Calugareni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au scos dintre fiarele contorsionate ale unei maşini o pasageră rănită grav.

Potrivit inspectorului principal Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava marţi, în jurul orei 20.10, în interiorul localităţii Călugăreni, comuna Adâncata, pe DN 29A, S. Ştefan, de 56 ani, din comuna Ipoteşti, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2001, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea virajului spre stânga pentru a intra pe DC 54, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de C. Mihai, de 19 ani, din comuna Ipoteşti şi a intrat în coliziune cu acesta.

„În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui S. Iuliana, de 55 ani, din comuna Ipoteşti, pasageră în primul autoturism. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” a precizat Gabriel Panţiru.

Imediat după producerea accidentului la faţa locului s-a deplasat un modul SMURD format dintr-o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, ce a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical calificat în comuna Adâncata, satul Călugăreni.

Ajuns la faţa locului, echipajul SMURD a asigurat accesul rapid către victimă, o femeie, S. I., de 55 de ani, care se afla într-un autoturism Chevrolet, s-a balizat zona, s-au deconectat bornele bateriilor şi s-a trecut la descarcerea femeii cu accesoriile din dotare.


Intră acum și în grupul de