Ziua Frantei va fi marcata la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava le-a pregătit sucevenilor şi în această săptămână o mulţime de evenimente, culturale, umanitare, de divertisment, sau destinate celor mici, care sa le înfrumuseţeze timpul liber.

“Întâlnire cu Franţa” se numeşte o expoziţie fotografică semnată de Emanuela Motrescu şi Iustin Buculei, aflată sub egida Uniunii Artiştilor Fotografi din Bucovina şi Palatului Copiilor Suceava. Pe culoarele Iulius Mall, lângă food court Almondo, vor fi etalate în imagini frumuseţi pariziene şi nu numai. Vernisajul va avea loc de Ziua Naţională a Franţei, 14 iulie, ora 16.30.

„Vitrina cu dimineţi circulare” / „La vitrine aux matins circulaire” este numele cărţii cu poeme bilingve iscălite de Carmen Veronica Steiciuc. Librăria Cărtureşti sărbătoreşte în mod inedit Ziua Franţei prin lansarea acestui volum miercuri, 14 iulie, ora 17. În prezidiu se vor afla criticii literari Mircea A. Diaconu şi Mircea Ghiţulescu, Călin Vlasie (directorul Editurii Paralela 45 din Piteşti) şi Dan Daia (asistent cultural la Centrul Cultural Francez din Iaşi).

“Din suflet pentru suflet” – Campanie umanitară desfăşurată de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi Iulius Mall Suceava pentru victimele inundaţiilor din nordul ţării. La Centrul Info a început colectarea de haine, încălţăminte, jucării, pături, alimente etc. Donează şi tu pentru sinistraţi!

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand pentru stagiunea de vară, să descopere lumea eroilor din basme şi din poveşti populare, duminică, 18 iulie, de la ora 12.

Campionatul Judeţean de Table – îşi dispută marea finală marţi, 20 iulie 2010. Doritorii se mai pot înscrie şi pot concura şi joi, 15 iulie, la ora 16. Zarurile se aruncă o oră mai târziu, de la 17. Clubul Sportiv “Nord Arena” şi Direcţia pentru Sport Suceava au pregătit premii pentru cei mai buni strategi la table din judeţ.

“Sfântul Ilie” – Iulius Mall Suceava are grijă de clienţii care îşi sărbătoresc onomastica. Marţi, 20 iulie 2010, aniversaţii sunt aşteptaţi la Centrul Info cu cartea de identitate şi un bon fiscal (indiferent de valoare). Primii 200 de sărbătoriţi primesc câte o şampanie pentru a petrece alături de cei dragi.

“Playground Cărtureşti” – În fiecare joi, de la ora 17.30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava se transformă în spaţiu de joacă pentru… oameni mari. În timp ce te relaxezi la un ceai sau la un suc de mere, ori răsfoieşti ultimele titluri beletristice, îţi poţi aminti de amuzantele jocuri ale copilăriei. Poţi veni chiar cu prietenii la Cărtureşti să joci: Nu te supăra frate, Şah, Scabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno, Ţări-Oraşe-Munţi-Ape-Plante-Animale-Nume. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să aduci şi jocurile tale. Hai! Doar cei care se joacă primesc la Cărtureşti 30% reducere la produsele ceainăriei!

“Atelierul de vacanţă” – Până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18) şi în fiecare joi (de la ora 15), ceainăria găzduieşte puştii şi elevii fascinaţi de spaţiul Cărtureştiului, să asculte poveşti, să descopere lumea în care personajele trăiesc prin sunete sau în culori. Ghidaţi de inspiraţie, copii vor creea colaje despre propriile aventuri, lucrări artistice care vor compune o expoziţie colectivă la sfârşitul verii. Vino în lumea artei, jocurilor şi poveştilor la Cărtureşti, unde micii artişti îşi pot confecţiona chiar propriile costume pentru a deveni personaje în scenetele şi piesele de teatru din stagiunea librăriei.


Intră acum și în grupul de