Iordache apeleaza la intelectualii Sucevei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a anunţat marţi că în perioada imediat următoare va fi declanşată acţiunea „Porţi deschise la PSD” în vederea atragerii de oameni pregătiţi care să vină cu soluţii reale la problemele socio-economice cu care se confruntă municipiul reşedinţă de judeţ. “Evident ideea nu este nouă, dar periodic facem astfel de acţiuni pentru ca Organizaţia Municipală Suceava a PSD să-şi sporească forţa politică”, a declarat liderul PSD.

El consideră că în situaţia în care se află astăzi România, este “absolut inacceptabil ca intelectualii să stea cu braţele încrucişate” şi să nu se implice în rezolvarea problemelor comunităţii în care trăiesc. “Facem un apel la toţii intelectualii, la oamenii cu idei, la profesioniştii adevăraţi, de care Suceava nu duce lipsă, să se implice în viaţa socio-economică a Sucevei”, a spus Iordache.

În opinia preşedintelui social-democrat, societatea în care trăim este plină de pseudomodele, iar actualul regim politic al lui Traian Băsescu şi Emil Boc, promovează de cele mai multe ori nonvalori. “Consider că fiecare dintre noi, are obligaţia morală de a se implica în rezolvarea problemelor comunităţii în care trăieşte. Aportul fiecăruia dintre noi, fiind acela de menţinere a unui echilibru pe eşichierul politic sucevean, acela de a-i face pe cel de lângă noi să conştientizeze setea de adevăr, necesitatea de moralitate şi nu în ultimul rând de promovare a soluţiilor reale, la marile probleme ale vieţii socio-economice ale Sucevei. Dacă fiecare dintre noi vom acţiona în această direcţie, atunci măsuri de impozitare ale pensiilor, de diminuare a salariilor cu 25% ,pentru toate categoriile de bugetari , de creştere a TVA-ului la 24%, etc., de desconsiderare totală a medicilor a cadrelor didactice nu vor mai putea fi luate, iar în locul acestui guvern a cărui calitate este incompetenţa, va putea fi instaurat un guvern de oameni valoroşi”, a conchis Virginel Iordache.


Intră acum și în grupul de