Cu masina plina cu tigari, a vrut sa evite politia si a intrat intr-un sant


Intră acum și în grupul de

A vrut să fugă de un echipaj de poliţie pentru că avea mii de pachete de ţigări de contrabandă în maşină şi a nimerit într-un şanţ. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la orele 23.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Siret, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza localităţii, a efectuat semnal de oprire la un autoturism însă conducătorul auto nu a oprit.

Echipajul poliţiei a plecat în urmărirea autoturismului respectiv, iar pe raza localităţii Bălcăuţi, conducătorul auto a derapat şi a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului.

La control, conducătorul auto a fost identificat ca fiind A. Ioan, de 22 ani, din oraşul Siret, iar ca şi pasageră a fost identificată R. Svetlana, de 32 ani din municipiul Bucureşti. În autoturism poliţiştii au găsit cantitatea de 7520 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 37.600 lei, pentru care conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă.

Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei oraşului Siret.
Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – IPJ Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă.


Intră acum și în grupul de