Motociclist accidentat grav de un masina in sensul giratoriu din Radauti


Intră acum și în grupul de

Un motociclist în vârstă de 73 de ani a fost grav accidentat de o maşină în sensul giratoriu din Rădăuţi. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 17.45, la intersecţia str. Tudor Vladimirescu cu str. 22 Decembrie în municipiul Rădăuţi, T. Ionel, de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, a intrat în sensul giratoriu fără a acorda prioritate de trecere motocicletei care circula în interiorul sensului, condusă de R. Viorel, de 73 de ani, din localitate, posesor al permisului de conducere categoria „A” din anul 1968.

Motociclistul a fost rănit grav iar cele două vehicule implicate au fost avariate.
Rănitul a fost transportat şi internat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu „fractură marginală posterioară picior drept şi luxaţie tibio-astragaliană picior drept”, necesitând peste 30 zile îngrijiri medicale.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest dar i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de