Trimis in judecata pentru ca si-a ucis concubina din gelozie


Intră acum și în grupul de

Beat şi orbit de gelozie şi-a omorât concubina cu un cuţit. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, instituţia a dispus joi, trimiterea în judecată a lui C. ION, în vârstă de 39 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor . Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 24.05.2010, în intervalul orar 16,00 – 19,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan avut cu concubina sa, S. Mariana Angela din comuna Pojorâta, acesta a agresat-o, aplicându-i o lovitură de cuţit care i-au produs leziuni ce au condus la decesul femeii.

La scurt timp de la comiterea faptei, bărbatul i-a relatat surorii sale cele întâmplate după care a apelat Serviciul Unic de Urgenţă 112 şi s-a denunţat.

Faţă de acesta s-a dispus la data de 25.05.2010, orele 02,35 luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar Tribunalul Suceava a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, măsură prelungită până la data de 21.07.2010.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte, inculpatul a avut o poziţie procesuală sinceră, de recunoaştere şi regret a faptei comise.

Pentru infracţiunea reţinută acesta riscă o pedeapsă cu închisoare între 10 şi 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.


Intră acum și în grupul de