Tociu si Palade vin la Suceava!

Binecunoscuţii comici Romică Ţociu şi Cornel Palade vor susţine vineri, 16 iulie, de la ora 20:00, un show de zile mari la complexul comercial “Galleria Mall” din Suceava.

Sucevenii vor avea parte de umorul tipic românesc practicat de binecunoscuţii comedieni care în prezent moderează show-ul televizat “Super Bingo Metropolis”, transmis de un post naţional de televiziune.

Actorii Ţociu şi Palade au fascinat publicul românesc prin scenetele umoristice care au adus zâmbetul pe buzele a milioane de români. Cornel Palade (n. 1952) şi Romică Ţociu (n. 1962) au debutat şi în filmografie, împreună jucând în “Meseriaşii” (Serial TV) (2006) şi “Poveste de cartier” (2008), iar Palade având apariţii şi în “Cu inima îndoită” (2006), “Marilena” (2008) şi “O secundă de viaţă” – One Second of Life (2009).

Pe lângă umor, cei prezenţi la Galleria vor avea parte şi de muzică, vineri, la Suceava. În deschiderea evenimentului, sucevenii vor avea parte de un super concert marca Lucia Dumitrescu. Ea a făcut parte din echipa care s-a deplasat la Moscova pentru a reprezenta România în 2009 la concursul “Eurovision”, fiind selectată pentru a face backing vocals la piesa „The Balkan girls” interpretată de Elena Gheorghe. În anul 2010, Lucia s-a calificat în finala Selecţiei Naţionale Eurovision cu piesa “See You in Heaven, Michael”.