Permise auto Suceava: Sesiuni suplimentare pentru proba de traseu în zilele de 20 și 27 noiembrie, a dispus prefectul de Suceava


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat, miercuri că a dispus, prin ordin, organizarea a două sesiuni suplimentare pentru proba de traseu în cadrul examenului pentru obținerea permisului auto.

Într-un comunicat de presă se arată că pentru Instituția Prefectului, situația candidaților care din motive independente de voința lor nu au putut susține examinarea la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere în perioada 23.06.2021 – 15.10.2021, constituie o preocupare permanentă.

Astfel, l a propunerea subprefectului Alexandru – Marian Salup – Rusu și a șefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor  Suceava, cms. Adrian Vasile Hlaghi, prin Ordin al Prefectului județului emis în data de 17.11.2021 se vor organiza două sesiuni suplimentare de examinare la proba practică dedicate exclusiv candidaților reprogramați.

Astfel se va organiza o sesiune în data de 20.11.2021 pentru categoriile și subcategoriile B și o altă sesiune în data de 27.11.2021 pentru categoriile și subcategoriile B, C și E.

Prefectura Suceava spune că se continuă eforturile de identificare a soluțiilor de reducere a decalajului existent între datele de susținere a probelor teoretice, respectiv a celor practice pe traseu, inclusiv prin constituirea în perioada imediată de sesiuni suplimentare de examinare la proba practică.

În acest sens, examinatorii proprii ai S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava vor fi sprijiniți de examinatori din județul Botoșani (5 lucrători – 29.11.2021) și județul Bacău (8 lucrători – 02-03.12.2021).


Intră acum și în grupul de