Doua zile de controale cu o armata de politisti


Intră acum și în grupul de

Zeci de cadre aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava s-au dat peste cap timp de două zile pentru a scoate rezultate cât mai bune în cadrul acţiunilor propuse de conducerea instituţiei.

La finele saptamanii trecute în nu mai puţin de 16 zone de acţiune toată lumea a fost trecută prin filtru pentru prinderea infractorilor şi stârpirea contravenţioniştilor.

Conform unui comunicat trimis de către biroul de relaţii cu preşa al IPJ Scueava pe parcursul zilei de duminică “acţiunile au fost derulate în scopul prevenirii şi descurajării faptelor de natură penală sau contravenţională şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, acţiuni preventive – reactive în sistem integrat”.

După două zile de bilanţ al activităţilor derulate rezultatele arată îmbucurător. În urma celor 84 de controale organizate au fost constatate două infracţiuni iar 11 infractori au fost prinşi de organelle de ordine. În acelaşi timp nu mai puţin de 55 de persoane au fost aduse la sediul IPJ Suceava pentru ca 23 dintre ele să intre în baza de date a poliţiştilor prin amprentare şi fotografiere.

Nici amenzile nu au lipsit fiind aplicate peste 200 de contravenţii a căror valoare totală depăşeşte suma de 27.000 de lei.


Intră acum și în grupul de