Prins in timp ce fura (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Tânăr să fii şi … noroc să nu ai! Cam aşa ar putea fi descrisă situaţia în care unul dintre mulţii “întreprinzători” din municipiul reşedinţă de judeţ a fost surprins în timpul “acţiunii”.

Afirmaţiile sunt întărite de declaraţiile oferite de ofiţerul responsabil de relaţiile cu presa din cadrul IPJ Suceava, subcomisarul Alin Botezatu.

“La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, care a constatat infracţiunea, iar acum derulează cercetările necesare pentru identificarea autorului şi, bineînţeles, recuperarea prejudiciului atât cât este posibil.

Conform cercetărilor efectuate de organele de ordine, s-a stabilit că victima, în vârstă de 83 de ani, care nu era la domiciliu în momentul furtului, a surprins atunci când s-a întors acasă “o persoană necunoscută, care în momentul întrevederii a fugit, strecurându-se pe un ochi de geam din partea lateral dreapta a verandei, locaţie pe unde se pare că a şi intrat”, ne-a declarat subcomisarul Alin Botezatu.

Mai mult, partea vătămată susţine că hoţul ar fi sustras de pe masa televizorului aflat într-unul dintre dormitoarele locuinţei suma de 660 de lei.

Din nefericire, autorul a rămas până şi la această oră neidentificat, dar cercetările continuă.


Intră acum și în grupul de