Pasager pe o motocicleta, in stare foarte grava la spital


Intră acum și în grupul de

Un „motociclist” băut şi fără permis a băgat în spital pasagerul ce se afla în spatele său. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 08.25, în comuna Şaru Dornei, pe D.C. 82 Sărişor, P. Daniel, de 24 ani, din municipiul Vatra Dornei, fără a poseda permis de conducere, în timp ce conducea motocicleta, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a lipsei experienţei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un gard.

Conducătorul motocicletei a scăpat cu răni uşoare, dar pasagerul M. Daniel, de 24 ani, din municipiul Vatra Dornei, la spital a fost diagnosticat cu : „politraumatism, traumatism cranio cerebral acut deschis, contuzie coloană cervicală, în observaţie fractură coloană cervicală cu paraplegie, plagă contuză regiune tuporală dreaptă, plăgi excoriate regiune clerotuliană stângă şi gambă dreaptă, stare de ebrietate”.

Acesta a fost transferat de la Dorna la Spitalul Judeţean, necesitând pentru vindecare 25 – 30 zile îngrijiri medicale.

P. Daniel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de