Acasă Actualitate Se relaxa la cabana tragand cu armele

Se relaxa la cabana tragand cu armele


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au confiscat zilele acestea două arme deţinute ilegal. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 19.30, Postul de Poliţie Vama a fost sesizat prin SNUAU 112 de către L. Mihai despre faptul că la o cabană situată pe pârâul Sălătruc se aud focuri de armă. Poliţiştii l-au găsit la faţa locului pe C. Ionuţ Marius, de 28 ani, din comuna Şcheia, care se afla la cabana sa şi a tras câteva focuri de armă în plan vertical.

Asupra acestuia au fost găsite două arme cu aer comprimat, respectiv una de calibrul 6,35 mm, de provenienţă spaniolă şi a doua armă, de calibrul 4,5 mm, de provenienţă rusească.



În urma verificărilor efectuate s-a constatat că şcheianul nu figurează ca fiind deţinător legal de armament, iar cele două arme cu aer comprimat găsite asupra acestuia nu figurează în evidenţe.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru deţinere ilegală de armament, acesta refuzând să facă vreo declaraţie cu privire la provenienţa armelor.

A doua zi, poliţiştii l-au identificat şi pe G. Constantin, de 42 ani, din oraşul Gura Humorului, care deţinea ilegal un pistol cu aer comprimat – armă neletală, de calibrul 4,5 mm, în stare de funcţionare. Acesta a cumpărat arma, dar a spus că nu cunoştea prevederile Legii 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor cu modificările şi completările ulterioare, referitoare la obligativitatea autorizării pentru armele neletale.

Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version