Lucian Harșovschi anunță că toți sucevenii, vaccinați sau nevaccinați, se vor putea bucura de bradul de Crăciun și cupola luminoasă din centrul orașului. Târgul de Crăciun nu va include această zonă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, marți, că toți sucevenii, vaccinați sau nevaccinați, vor putea să se bucure de bradul de Crăciun și de ornamentele luminoase amplasate în centrul orașului după ce primarul Ion Lungu spusese că la Târgul de Crăciun vor putea intra doar persoanele cu certificat verde.

Viceprimarul Sucevei a spus că anul acesta este o situație atipică din cauza pandemiei și stării de alertă. „Am discutat la Direcția de Sănătate Publică și Prefectură și condiția era ca Târgul de Crăciun să fie accesibil persoanelor vaccinate sau trecute prin boală și care pot prezenta certificate verzi”, a spus Harșovschi.

El a arătat că pentru că nu trebuie să fie diferențe între persoanele vaccinate și cele nevaccinate, s-a luat decizia ca tot ceea ce înseamnă zonă centrală, brad, cupolă luminoasă și ornamente să nu fie cuprinse în perimetrul Târgului de Crăciun.

Lucian Harșovschi spune că s-a luat această decizie pentru ca toți cei care doresc să meargă acolo, indiferent că sunt copii, părinți, ori bunici să o facă fără nicio problemă.

Târgul de Crăciun va fi deschis în 26 noiembrie, iar luminile din Bradul de Crăciun vor fi aprinse în seara de 27 noiembrie.


Intră acum și în grupul de