Accident rutier mortal la Dorna Candreni, cu trei victime


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier soldat cu decedaţi a avut loc joi dimineaţă, pe raza comunei Dorna Candreni. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la ora 06.32, Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei a fost sesizat să intervină pentru descarcerarea şi transportul unor persoane la spital, în urma unui accident rutier de pe DN 17, în comuna Dorna Candreni, unde un autoturism marca VW, în care erau 3 persoane, a intrat pe contrasens.

„Din sens opus veneau un autoturism marca VW şi un autocamion Marca Mercedes. Autoturismul în care erau cele 3 persoane a intrat în coliziune cu autocamionul şi a acroşat şi celălalt autoturism marca VW. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri format dintr-un ofiţer şi 10 subofiţeri cu o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de stins incendii. S-a acţionat pentru descarcerarea şoferului autoturismului marca VW, L. George Răzvan, de 25 de ani, care era decedat şi la descarcerarea şi transportul către spital a pasagerei din dreapta, S. Niculina, de 51 de ani.

Cealaltă pasageră, de pe bancheta din spate, a fost transportată de către ambulanţa SAJ la spital, unde a decedat”, precizează ISU „Bucovina”, cu menţiunea că, la ora 10:30, echipajul de pompieri, încă acţiona pentru îndepărtarea autovehiculelor de pe carosabil şi la spălarea acestuia de substanţele combustibile.


Intră acum și în grupul de