Gheorghe Flutur, la deschiderea Târgului de Crăciun din Suceava: Încercăm să organizăm evenimente la „foc mic” ca să nu încălcăm nici legislația și să nu expunem oamenii, dar mi s-ar fi părut urât acest centru al Sucevei pustiu, să nu existe nimic din ceea ce era acum doi-trei ani în urmă legat de Crăciun


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la deschiderea Târgului de Crăciun din Suceava că perioada actuală este dificilă și că se continuă, „la foc mic” organizarea de evenimente, dar cu respectarea strictă a legislației și cu măsuri de protejare a locuitorilor, pentru continuarea manifestărilor consacrate sub brand-ul Bucovina.

„Foarte grea perioadă traversăm însă eu doresc să nu se stingă becul cu sărbătorile pe care noi le-am pregătit de multă vreme și a devenit un brand. M-aș bucura ca zilele următoare să-l avem aici și pe ministrul Turismului, Daniel Cadariu, care are o misiune grea. Eu cred că acești meșteri populari și Produs în Bucovina trebuie un pic ajutați să pornească și să nu lipsească în țară nicăieri”, a spus Flutur.

Târgul de Craciun al vaccinatilor din Suceava a fost inaugurat oficial

Târgul de Craciun al vaccinatilor din Suceava a fost inaugurat oficial. Gheorghe Flutur si Ion Lungu au fost la deschidere…

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 26 noiembrie 2021

El a remarcat că producătorilor și meșteșugarilor le-a mers greu în ultima perioadă le-a mers greu.

„Stau cu ei de vorbă. Au avut nevoie de sprijin, au nevoie de ajutor. Brandul nostru, Bucovina, l-am apărat cât am putut și în pandemie. Nu multe evenimente s-au putut organiza. Noi am obișnuit populația județului și țara cu evenimente mari aici la Suceava. Din păcate, perioada este cea care este, dar totuși, în limita posibilităților, respectând strict legea, încercăm să organizăm evenimente la „foc mic” ca să nu încălcăm nici legislația și să nu expunem oamenii, dar mi s-ar fi părut urât acest centru al Sucevei pustiu, să nu existe nimic din ceea ce era acum doi-trei ani în urmă legat de Crăciun”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de