Ion Lungu spune că doar PSD este în opoziție în Consiliul Local Suceava și nu se pune problema unei noi majorități: Președintele organizației municipale PSD a spus că nu-și dorește nicio colaborare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, vineri, că realizarea coaliției de guvernare alături de PSD nu va schimba în niciun fel situația politică la nivel local.

„Astăzi avem o colaborare cu USR care funcționează. Avem o majoritate destul de largă în Consiliul Local pentru că votează alături de noi și consilierii PMP și cei doi de la Pro România. Nu se pune problema de majoritate. Nu se pune problema, deocamdată, să schimbăm viceprimarii”, a spus Lungu.

Târgul de Craciun al vaccinatilor din Suceava a fost inaugurat oficial

Târgul de Craciun al vaccinatilor din Suceava a fost inaugurat oficial. Gheorghe Flutur si Ion Lungu au fost la deschidere…

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 26 noiembrie 2021

El a arătat că actuala coaliție din Consiliul Local Suceava este funcțională și el este încrezător că nu vor fi probleme din acest punct de vedere.

„Discuții pot apărea oricând, dar astăzi nu este cazul. Aici avem o șansă: președintele organizației municipale PSD, domnul Dan Cușnir a spus că nu-și dorește o colaborare. Îi dorim multă sănătate. Nu avem nicio presiune”, a conchis Ion Lungu, lider al organizației municipale PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de