Gheorghe Flutur este ferm și arată că în județul Suceava PNL are majoritatea și nu va oferi PSD nimic în plus: Cadouri se fac de Crăciun, dar nu funcții


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că nu există nicio discuție ca urmare a realizării coaliției de guvernare împreună cu PSD de schimbare a actualelor majorități create în județul Suceava în urma alegerilor locale din 2020 și a subliniat că în Consiliul Județean Suceava PNL deține majoritatea.

„Nu intrăm în alianțe și în coaliții locale. Ce am construit la vârf nu va periclita ceea ce am construit până acum în teritoriu. Lăsăm lucrurile așa cum sunt. Nu reformăm acum coaliții sau înțelegeri care au fost. N-ar avea rost. E vorba de coaliții alese, acolo unde sunt majorități create”, a declarat Gheorghe Flutur.

În ceea ce privește Instituția Prefectului, Flutur a spus că acestea se vor negocia.

Târgul de Craciun al vaccinatilor din Suceava a fost inaugurat oficial

Târgul de Craciun al vaccinatilor din Suceava a fost inaugurat oficial. Gheorghe Flutur si Ion Lungu au fost la deschidere…

Publicată de NewsBucovina.ro pe Vineri, 26 noiembrie 2021

Gheorghe Flutur este ferm și când se vorbește de oferirea către PSD a unui post de vicepreședinte în Consiliul Județean Suceava.

„La Consiliul Județean Suceava este o stabilitate câștigată prin vot. Vă aduc aminte că în celelalte două mandate tot singuri am făcut majoritatea, ca și acum, ca să putem conduce singuri. Nu s-a schimbat nicio ecuație de vot la noi ca să facem cadouri cuiva. E clar. PNL are majoritatea singur în județul Suceava și vom merge mai departe în continuare. Cadouri se fac de Crăciun, dar nu funcții”, a concluzionat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de