Trimis in judecata dupa ce a condus baut si a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

Deoarece a condus sub influenţa băuturilor alcoolice Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus trimiterea în judecată a şoferului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Luminiţa Leonte la data de 23.07.2010 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a lui L. NICOLAE CLEMENT, în vârstă de 28 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumuri publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Potrivit rechizitoriului, pe data de 02.07.2009 L. Nicolae Clement, în jurul orelor 23,30, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu mai mulţi prieteni, s-a urcat la volanul autoturismului marca VW Golf cu nr. de înmatriculare provizorii 6 RJ 121, ce aparţine lui N. Vasile, intenţionând să se deplaseze în localitatea Roşiori.

Astfel, a condus pe drumurile publice, respectiv pe DN 2, pe raza satului Roşiori până la Km 394+250 m unde a provocat un accident în care s-a autoaccidentat. Acesta a apreciat greşit distanţa dintre autovehiculul pe care îl conducea şi autovehiculul cu remorcă din faţa sa, cu care a intrat în coliziune, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un copac.

S-a stabilit că în momentul conducerii autoturismului avea în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,70 gr/mie.


Intră acum și în grupul de