Primarul Ion Lungu, mesaj de solidaritate de Ziua Națională: Trecem printr-o perioadă grea din cauza acestei pandemii. Este nevoie de solidaritate. Trebuie să fim cu toții solidari


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, miercuri, în discursul rostit la manifestările dedicate marcării Zilei Naționale din centrul municipiului un apel la solidaritate pentru a se depăși actuala situație grea.

El a spus că 1 Decembrie este o zi specială pentru toți românii și a rememorat demersurile care s-au făcut pentru unire, subliniind că la 1918  clasa politică de atunci a lăsat la o parte orgoliile, orice ambiție și-au dat mâna și au făcut Marea Unire.

„Acest lucru este valabil și astăzi. Trecem printr-o perioadă grea din cauza acestei pandemii. Este nevoie de solidaritate. Trebuie să fim cu toții solidari. Este nevoie și se întâmplă, parcă, o unitate la nivelul întregii națiuni, a clasei politice”, a spus primarul.

Parada de Ziua României de la Suceava

Parada de Ziua României de la Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 1 decembrie 2021

Ion Lungu a apreciat că este nevoie de toleranță, de pace, de armonie ca această țară să meargă mai departe.

„Sperăm și ne rugăm la bunul Dumnezeu să putem depăși acest moment greu, această pandemie să putem sărbători așa cum se cuvine Sărbătorile de Iarnă”, a spus Lungu.

Primarul a ținut să menționeze că a fost criticat pentru organizarea Târgului de Crăciun cu acces doar pentru cei cu certificate verzi și că a el doar respectă legea.


Intră acum și în grupul de